Lediga tjänster

Karriärsmöjligheter hos oss!

Kvalificerade revisorer & revisorsassistenter
Är du kvalificerad revisor med eller utan egna revisionsuppdrag alternativt civilekonom med redovisnings- och revisionsinriktning med något eller några års erfarenhet? Då vår verksamhet kontinuerligt expanderar, så är vi alltid intresserade av att anställa nya goda medarbetare.

Redovisningskonsulter Är du en kundorienterad redovisningskonsult med något eller några års erfarenhet och vill arbeta med redovisningstjänster hos oss? Efterfrågan på våra redovisningstjänster ökar och därför behöver vi bli fler redovisningskonsulter.

Välkommen med din intresseanmälan till Axion Revisionsbyrå AB, Box 30048, 200 61 Limhamn-Malmö eller via email mikael.jannert@axion.se.

Axion har kontor i Malmö och Staffanstorp och är medlemmar i branschföreningen Far. Internationellt samarbetar vi med TIAG och kan via dem erbjuda hjälp med företagsstart och revision i andra länder, samt internationell rådgivning i skattefrågor och juridik. Axion har tagit fram konceptet skräddarsydda tjänster med specialanpassning för varje enskilt företag. I samråd med våra kunder, tar vi fram ett förslag till på vilka tjänster som vår kund behöver.