Redovisningskonsult

Axion Revisionsbyrå AB är en väletablerad revisionsbyrå med kontor i Malmö/Limhamn och Staffanstorp. Vi arbetar med redovisning, revision, skattefrågor och företagsrådgivning. Våra medarbetare är auktoriserade revisorer, auktoriserade redovisningskonsulter och redovisningsekonomer. Därtill kommer ett rikt kontaktnät av affärsjurister, skattekonsulter och andra specialister inom näringslivet. Vi är en del av TIAG som ingår i TAG Alliance, som är ett av de större internationella nätverken för privatägda revisionsbyråer och advokatbyråer.

Hos Axion har medarbetarnas egenskaper och kvalitéer stor betydelse och nu söker vi en engagerad och lösningsorienterad redovisningskonsult med ett positivt driv och en känsla för service som vill bli en del av vårt team.

Arbetsuppgifter

I rollen som redovisningskonsult kommer du att arbeta i ett team med redovisnings- och rådgivningsuppdrag där rollen innebär ett stort eget ansvar och där du har en tydlig rådgivande roll. Du upprättar självständigt årsbokslut och årsredovisningshandlingar för företrädesvis mindre och medelstora företag. Det är främst K2-bolag men även K3-bolag kan bli aktuella. Du sköter i en del fall redovisning, skattedeklarationer och löneadministration. Du analyserar och bidrar till slutsatser kring den information kunden presenterar. Uppdragen är av skiftande storlek och inom många olika branscher, vilket gör arbetet både omväxlande och socialt. Du kommer att arbeta med Axions kunder både från kontoret och ute på plats hos kunderna. Tillsammans med dina kollegor utgör du ett bollplank i ekonomiska frågor.

Teamet består av 12 personer, inom redovisning och revision. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med 1-2 personer för att få assistans med löpande redovisning och även ha någon av de auktoriserade revisorerna/auktoriserade redovisningskonsulterna som bollplank. Det finns mycket bra utvecklingsmöjligheter i bolaget och en möjlighet att komma in i en mycket kompetent organisation med lång branscherfarenhet. Bolaget satsar på sina medarbetare och därför finns det möjlighet att bland annat få bekostat sin auktorisation som redovisningskonsult eller annan överenskommen vidareutveckling.

Vem är du?

Vill du arbeta självständigt i nära kontakt med kundföretag med stort egen ansvar och samtidigt ha ett nära samarbete med kollegor i ditt team? Vill du vara en viktig kugge i våra kunders framgång? Är du noggrann och strukturerad – då är detta arbetet för dig!

För att klara rollen ser vi gärna att du har ekonomisk gymnasial utbildning/YH-utbildning alternativt har skaffat dig motsvarande kunskaper via erfarenheter och du är beredd att fokusera på att snabbt få kompletterande kunskap! Du kommunicerar väl på svenska och engelska i både tal och skrift. Vi ser gärna att det finns goda IT kunskaper och B-körkort då man kommer att behöva röra sig mellan kontoren och till kunder i regionen. Det är meriterande om du har erfarenhet från en konsultroll på revisions- eller redovisningsbyrå sedan tidigare och har erfarenhet från arbete med årsbokslut och årsredovisningshandlingar samt löpande redovisning.

Som person är du strukturerad, noggrann och ansvarstagande. Du är en utåtriktad person som lätt skapar nya kontakter, som med ett positivt förhållningssätt lägger stor vikt på bra service och gillar att lösa kundernas utmaningar.

Vi erbjuder

Du kommer att vara placerad på vårt huvudkontor i Limhamn, Malmö och erbjuds en varierad och flexibel tjänst i ett familjärt bolag. Du har goda karriärs- och utvecklingsmöjligheter där du från första början får ta ett stort ansvar samt får vidareutbildning utifrån din kunskapsnivå. Arbetsklimatet är öppet och rakt. Här hjälps man åt och stödjer varandra för att leverera tjänster med hög kvalitet och stort engagemang för bästa kundupplevelse.

Start: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Sista ansökningsdag: Snarast dock senast den 8 maj, vi går igenom urvalet löpande. Tider för intervju är inbokade till den 5 och 6 maj alternativt 11 och 12 maj.
Är du intresserad av tjänsten sänd ditt CV samt ett personligt brev snarast till personal@axion.se. För frågor om tjänsten kontakta Mikael Jannert på telefon 0761-00 40 24 alternativt personal@axion.se.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Categories: Lediga jobb | Tags: | View Count: (118) | Return